4
30 min
Ingrediënten
4 visburgers
50 gram pijnboompitten
35 gram Parmezaanse kaas
30 gram basilicum
½ teentje look
1,5 dl zachte olijfolie
2 mozzarella bollen
1 tomaat
4 paninibroodjes
50 gram pijnboompitten
35 gram Parmezaanse kaas
30 gram basilicum
½ teentje look
1,5 dl zachte olijfolie
2 mozzarella bollen
1 tomaat
4 paninibroodjes
Moeilijkheidsgraad
Bereiding:
1. Kleur de pijnboompitjes in een anti-kleef pan goudbruin.
2. Mix de gekleurde pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, basilicum en look met de staafmixer en voeg wat zachte olijfolie toe (dit hoeft geen extra vierge te zijn).
3. Snij de mozzarella in schijfjes van 1 cm dik en kruid deze stevig met verse oregano, peper en zeezout. Snij de tomaat in 8 mooie schijven en kruid met peper en zeezout.
4. Bestrijk de visburgers met een beetje olijfolie en gaar deze in de airfryer gedurende 8 minuten op 200°C.
5. Snij de paninibroodjes open en plaats de visburgers erop. Beleg met de schijfjes tomaat en mozzarella en druppel hier rijkelijk de verse pesto op.
6. Grill de paninibroodjes kort in het panini grill en werk af met een blaadje basilicum.
2. Mix de gekleurde pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, basilicum en look met de staafmixer en voeg wat zachte olijfolie toe (dit hoeft geen extra vierge te zijn).
3. Snij de mozzarella in schijfjes van 1 cm dik en kruid deze stevig met verse oregano, peper en zeezout. Snij de tomaat in 8 mooie schijven en kruid met peper en zeezout.
4. Bestrijk de visburgers met een beetje olijfolie en gaar deze in de airfryer gedurende 8 minuten op 200°C.
5. Snij de paninibroodjes open en plaats de visburgers erop. Beleg met de schijfjes tomaat en mozzarella en druppel hier rijkelijk de verse pesto op.
6. Grill de paninibroodjes kort in het panini grill en werk af met een blaadje basilicum.