4
30 min
Ingrediënten
4 visburgers
1/3 komkommer
120 gram sushi azijn
15 gr witte wijnazijn
50 gram rijstolie
10 gram miso pasta
50 gram mayonaise
10 gram water
olijfolie
100 gram terri yaki saus
witte sesamzaadjes
zeste van ½ limoen
8 stukjes sushi
1/3 komkommer
120 gram sushi azijn
15 gr witte wijnazijn
50 gram rijstolie
10 gram miso pasta
50 gram mayonaise
10 gram water
olijfolie
100 gram terri yaki saus
witte sesamzaadjes
zeste van ½ limoen
8 stukjes sushi
Moeilijkheidsgraad
Bereiding:
1. Snij de komkommers in schijfjes.
2. Meng het sushiazijn (100gram), witte wijnazijn en de rijstolie onder elkaar. Marineer hierin de komkommer.
3. Meng de miso pasta met mayonaise, water en sushi azijn.
4. Versnijd de visburgers in blokjes en sauteer ze kort in olijfolie.
5. Steek er de bamboe stokkjes door en lak de visburgers met terriyaki saus en bestrooi met witte sesamzaadjes. Werk af met zeste van limoen.
6. Leg 2 stukjes sushi op een bord en leg hiernaast de gemarineerde komkommer schijfjes. Leg de gelakte spies met visburger op de komkommer en werk verder af met miso saus.
2. Meng het sushiazijn (100gram), witte wijnazijn en de rijstolie onder elkaar. Marineer hierin de komkommer.
3. Meng de miso pasta met mayonaise, water en sushi azijn.
4. Versnijd de visburgers in blokjes en sauteer ze kort in olijfolie.
5. Steek er de bamboe stokkjes door en lak de visburgers met terriyaki saus en bestrooi met witte sesamzaadjes. Werk af met zeste van limoen.
6. Leg 2 stukjes sushi op een bord en leg hiernaast de gemarineerde komkommer schijfjes. Leg de gelakte spies met visburger op de komkommer en werk verder af met miso saus.