Gwenny experimenteerde in eerste lockdown met vis en groenten, vandaag liggen haar burgers in 100 Okay-winkels: “Drie uur minder op de baan, dat gaf me plots vleugels” – Het Laatste Nieuws

Van een vliegende start gesproken. Gwendolien Delcour (35) uit Koksijde benutte de vrijgekomen uren tijdens de eerste lockdown in de keuken en bereidde een gezonde visburger. Eén telefoontje naar Colruyt volstond om er haar product voor te stellen. Het resultaat? Sinds vandaag liggen Gwenny’s zalmburgers in 100 Okay-winkels. “Met dank aan het testpanel, mijn kindjes en partner”, vertelt de onderneemster.



Gwendolien adviseert met haar consultancybedrijf Quality and Food de meest uiteenlopende voedingsbedrijven. Door die ervaring groeide het idee om zelf een product te lanceren, maar tijd ontbrak haar. De eerste lockdown in maart vorig jaar betekende een ommezwaai. “Plots moesten we van thuis werken en dat bespaarde me op sommige dagen tot drie uur rijden. Die tijd spendeerde ik vooral in mijn keuken.”…

Lees het volledige artikel van Het Laatste Nieuws via deze link

Deel dit bericht