Gamma gezonde visburgers en -balletjes van Gwendolien Delcour uit Koksijde kent vliegende start – De Krant van West-Vlaanderen

Voedingsexperte Gwendolien Delcour (35) uit Koksijde benutte de eerste coronalockdown om haar stille droom die ze al jaren koesterde, te realiseren. Ze bedacht een gezond alternatief voor de fastfood waarin mensen met weinig tijd vaak hun toevlucht zoeken. Intussen draait de productie van Gwenny’s gamma visburgers en -balletjes vanuit Brugge op volle toeren.


Jaren geleden startte Gwendolien Delcour Quality and Food BV en was ze voortdurend de baan op als voedingsconsulente voor voedingsbedrijven. “Ik zat zo’n drie uur per dag in de auto en de combinatie van mijn drukke job, een boeiend sociaal leven en mijn gezin maakte het toch wel hectisch. Veel tijd om uitgebreid te kokkerellen, blijft er dan niet over. Toch vind ik gezonde voeding voor mijn gezin belangrijk. Door mijn beroepservaring weet ik dat mensen zich snel laten verleiden tot niet altijd gezonde en gepaneerde fastfoodproducten”, aldus Gwendolien Delcour. “Ik sta al jaren aan de andere kant als voedingsconsulente, maar vond de lockdown het geschikte moment om te experimenteren met gezonde alternatieve creaties en om mijn droom te realiseren: een eigen productie opstarten met betaalbare, gezonde én lekkere visproducten voor zowel volwassenen als voor kinderen.” ….

Lees het volledige artikel van De Krant van West-Vlaanderen via deze link

Deel dit bericht