Hallo,
ik ben Gwendolien

Voedingsexperte én mama van 3 jonge kindjes

 “In 2014 werd onze tweeling, Valentine en Hélène, geboren. Drie jaar later volgde kleine Romanie. Ik hoef niet te vertellen dat de combinatie van een gezin met 3 kleine kindjes, een drukke job en een boeiend sociaal leven vaak hectisch is. Tijd om uitgebreid te koken, is er helaas niet veel. Maar toch sta ik erop gezonde voeding te bereiden voor mijn gezin. En dus ging ik – vanuit mijn expertise als externe raadgever in de voedingsindustrie – op zoek naar gezonde ‘fastfood’ voor zowel volwassenen als kinderen. ‘Fastfood’ waarbij de negatieve connotaties ervan overboord worden gegooid en enkel de positieve eigenschappen, dus ‘fast’ en ‘food’ behouden blijven.”

“Fastfood staat vandaag voornamelijk voor vlees- en gepaneerde visburgers. Deze gepaneerde vis wordt tussen een broodje gelegd en zo eet men in feite een dubbele portie koolhydraten. Bij een gezonde voeding streven we naar een goede variatie tussen vis en vlees gecombineerd met voldoende groenten. Vanuit deze overtuiging ben ik in 2019 begonnen met de ontwikkeling van een gezonde visburger. Het is mijn bedoeling om zowel kinderen als volwassenen een lekker en gezond product aan te bieden. Vis eten zonder dat dit merkbaar is in de prijs van het product. En voor de kindjes: vis eten terwijl men qua smaak niet onmiddellijk denkt aan vis.  Een vis vermomd als een burger dus.”

Gwendolien
Gwenny's

Gezond, lekker
en betaalbaar

“De Gwenny’s zalm- en visburgers en -balletjes bestaan voor het overgrote deel uit vis, groenten, kruiden en specerijen. Op deze manier bekomen we een (h)eerlijk en gezond product met Nutriscore A en B. Niet, gepaneerd zonder toegevoegde smaakversterkers, kleurstoffen, bewaarmiddelen en andere additieven. Niet te vergeten: zalm is van nature rijk aan omega-3. Onze burgers en balletjes zijn dus gezond, lekker en betaalbaar. Heel eenvoudig en snel te bereiden in de pan, de oven, de airfryer of de friteuse.”